Autor: Äripäev • 18. august 2021

Skeleton kasvatas rahavoogusid, aga ka kahjumit

Superkondensaatoreid tootva Skeleton Technologies Groupi ärikahjum oli eelmisel aastal 8,7 miljonit eurot ning koondkahjum 11,2 miljonit eurot. Aasta varem oli ärikahjum 6,6 ja koondkahjum 9,2 miljonit eurot.
Skeleton Technologiesi kaasasutaja ja tegevjuht Taavi Madiberk.
Foto: Raul Mee

Rahavoog äritegevusest oli -2 miljonit eurot, aasta varem -5,2 miljonit eurot. Rahavoog finantseerimistegevusest oli 25 miljonit eurot, aasta varem 11,3 miljonit eurot, selgub värskelt esitatud majandustulemustest.

Eelmisel aastal läks Skeletonil tööjõukulude alla 5,8 miljonit eurot. Sellest 1,6 miljonit oli optsiooniprogrammi osa.

Kui jagada ülejäänud tööjõukulu aasta keskmise 127 töötaja peale, tähendaks see keskmist töötasu ettevõttes 2728 eurot kuus.

Juhtkonnale maksti eelmisel aastal tasu kokku 285 522 eurot, aasta varem oli see summa 204 365 eurot. Eelmisel aastal oli juhatuse liige Taavi Madiberk üksinda, tänavu veebruarist on Skeletoni juhatuses ka panganduse taustaga Erkki Raasuke.

Koroonakriis tuli pigem kasuks

Ettevõte kirjutab aruandes, et püsib ettevaatlik koroonakriisist põhjustatud turgude volatiilsuse suhtes, kuid usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada kontserni jätkusuutlikkus ja kasv.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077