Eelmise aasta rekordiliste tulemustega lõpetanud toidutööstus Matsimoka alustas tootmishoone juurdeehitust, mis võimaldab ettevõttel siseneda uutesse valdkondadesse ning hakata teostama ekspordiplaane.
1982. aastal alguse saanud Eesti pereettevõte Matsimoka toodab ning müüb traditsioonilisel meetodil valmistatud ja ainult Eesti toorainest valmistatud lihatooteid. Pildilet vasakult paremale ettevõtte juhatuse liikmed Jan Inno, Aivar Inno, Sten Inno
Foto: Andras Kralla
Tootmise laiendamine oli plaanitud käivitada juba varem ning selleks kaasati ka eelmise aasta kevadel Fundwise’i platvormi kaudu raha. Kuna rahakaasamine ei õnnestunud täies mahus, siis lükkus ka investeeringu tegemine edasi, kirjutavad Lääne-Virumaa Uudised.
Tootmisettevõtted seisavad silmitsi üha keerukamate nõudmistega: tellimuste tähtajad lühenevad, kvaliteedistandardid karmistuvad ja kuluefektiivsuse vajadus kasvab. Globaalsed tarneahelad ja digitaliseerimine sunnivad otsima viise, kuidas tagada sujuv tootmine ja andmepõhine juhtimine.