Autor: Tööstusuudised.ee • 1. juuli 2021

Eesti kaitsetööstusettevõtete projektid said Euroopast 6 miljonit eurot

Seitse Eesti kaitsetööstusettevõtte osalusega projekti said Euroopa kaitsetööstuse arendamise programmist kuus miljonit eurot uute tehnoloogiliste lahenduste väljatöötamiseks. Eesti riik finantseerib projekte ligi poole miljoni euroga.
Kaitseminister Kalle Laanet märkis, et praegu on oluline ka regionaalne mõõde ja mitmeid projekte viiakse ellu koostöös teiste Balti riikide ja Põhjalaga.
Foto: Liis Treimann

Kaitseminister Kalle Laanet märkis, et eelkõige annab Euroopa Liidu teadus-arendustegevuse koostööprojektides osalemine kodumaisele kaitsetööstusele võimaluse Euroopa Liidu eelarvevahendite toel arendada Eestile olulisi militaarotstarbelisi tehnoloogiaid ning arendada meie majandust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077