Autor: Tööstusuudised.ee • 10. juuni 2021

Esmaspäeval esitletavad uued tudengivormelid valmivad Eestis

Esmaspäeval, 14. juunil kell 12 teevad Tallinna Tehnikaülikooli Rauakooli parklas demosõitu uus isejuhtiv ning elektrivormel, mille on projekteerinud ning ehitanud Tallinna Tehnikakõrgkooli ja TalTechi üliõpilased.
Tudengivormel
Foto: Timo Anis

Tavapärase 9 kuu asemel sai tudengitiim selleks hooajaks ette valmistada poolteist aastat, kuna koroonapandeemia tõttu jäi ära 2020. aasta võistlushooaeg, teatas Tallinna Tehnikaülikool.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077