Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuni 2021

Saku Õlletehast tunnustati vastutustundliku ettevõtte kuldmärgisega

Saku Õlletehas pälvis tänavu esmakordselt vastutustundliku ettevõtluse kuldmärgise, mis on tunnustuseks joogitootja ambitsioonikatele eesmärkidele keskkonna ja jätkusuutlikkuse vallas, sealhulgas eesmärgile saavutada juba 2030. aastaks tootmises süsinikheitmete nulltase.
Jaan Härms märgib, et Saku Õlletehas on võtnud Carlsberg Grupi osana endale eesmärgi saavutada tootmises süsinikheitmete nulltase aastaks 2030.
Foto: Arno Mikkor

"Kestlikud põhimõtted ja globaalsete kliimaeesmärkide sidumine ettevõtte igapäevategevusega on olnud Saku Õlletehase äristrateegia osa ligi kümnendi - oleme osalenud vastutustundliku ettevõtluse indeksis juba üheksa aastat," lausus Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms. "Rõõm on tõdeda, et oleme oma tegevuses olnud suunanäitajaks paljudele teistele Eesti ettevõtetele ning meie pidevaid pingutusi kestlikkuse vallas on esmakordselt tunnustatud vastutustundliku ettevõtluse kõrgeima ehk kuldmärgisega.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077