Valmis Kulinaaria 17,3 miljoni eurone tootmislinnak
Eesti suurim valmistoidutootja Kulinaaria OÜ investeeris tootmislinnaku arendusse 17,3 miljonit eurot, millest 8 miljoni euroga ehitati uus ja renoveeriti senine tootmishoone ning 9,3 miljonit euroga täiendati seadmeparki.
Kulinaaria tootmislinnak
Autor: Raul Mee
Kulinaaria lähiaastate eesmärk on suurendada tootmismahtu 30–40 protsenti. Tootmislinnaku kogupind on varasemast kaks korda suurem ehk 8000 m2, millest tootmispind on 6000 m2.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Tööstusuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.