• 02.06.21, 17:13

Valmis Kulinaaria 17,3 miljoni eurone tootmislinnak

Eesti suurim valmistoidutootja Kulinaaria OÜ investeeris tootmislinnaku arendusse 17,3 miljonit eurot, millest 8 miljoni euroga ehitati uus ja renoveeriti senine tootmishoone ning 9,3 miljonit euroga täiendati seadmeparki.
Kulinaaria tootmislinnak
  • Kulinaaria tootmislinnak
  • Foto: Raul Mee
Kulinaaria lähiaastate eesmärk on suurendada tootmismahtu 30–40 protsenti. Tootmislinnaku kogupind on varasemast kaks korda suurem ehk 8000 m2, millest tootmispind on 6000 m2.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.08.25, 10:12
Energiatarkus, mis jääb sageli märkamatuks
„Maailm liigub elektritarbimise suunas kiiremini kui kunagi varem – küsimus pole enam selles, kas, vaid selles, kuidas me seda teeme,“ ütles ABB Eesti sagedusmuundurite tehase inseneriosakonna juht Jaanus Karu Äripäeva raadio saates „Jätkusuutlik ja roheline“. Tema hinnangul kasvab elektritarbimine aastatel 2024–2034 enam kui kümme korda kiiremini kui teised energiaallikad. Aastaks 2050 on energiatarve hinnanguliselt 85% suurem kui praegu. See kasv tuleneb suuresti sellest, et elektrit kasutatakse järjest enam fossiilkütuste asemel – nii küttes kui ka transpordis,“ tõdes ta.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele