Autor: Tööstusuudised.ee • 3. mai 2021

Värska Vesi muudab oma tootmise roheliseks

Värska Vesi AS viib tootmise täielikult üle rohelisele elektrienergiale ja ühe sammuna on ka kogu Värska tootmishoone kaetud päikesepaneelidega. Samuti võttis ettevõte esimesena Eesti joogitootjatest kasutusele taaskasutatud plasti sisaldavad pudelid 2020. aasta aprillis.
Värska Vesi ASi juhatuse esimees Urmas Jõgeva
Foto: Veiko Tõkman

„Meie eesmärk on viia kogu ettevõtte tegevuse jalajälg miinimumini ja anda sellega oma panuse meie keskkonna puhtana hoidmisesse. Nüüdsest villitakse Eesti kultustoodet Värska Originaali ja kõiki teisi Värska Vee tooteid pudelitesse ainult rohelise energia toel. Lisaks kasutame tehases ära ka päikeseenergia, mida toodavad meie enda päikesepaneelid,“ rääkis Värska Vesi ASi juhatuse esimees Urmas Jõgeva.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077