Autor: Tööstusuudised.ee • 30. aprill 2021

KitKat tahab muutuda süsinikuneutraalseks

Nestlé toidainetööstuse kontserni kuuluv KitKat teatas oma lubadusest olla 2025. aastaks süsinikuneutraalne. KitKati eesmärk on vähendada koostisainete hankimisel, toote valmistamisel ja selle levitamisel tekkivaid heitmeid üle poole võrra.
Kakaoistandus Aafrikas.
Foto: LUC GNAGO, Reuters/Scanpix

Suurem osa heitkogustest tekib koostisosade, nagu kakao ja piima tootmisel. KitKat vähendab neid emissioone nii palju kui võimalik erinevate algatuste kaudu, mille hulgas on metsade taastamine ja taastavale põllumajandusele üleminek. KitKat teeb kaastööd kliimamuutuste ja jätkusuutlikkuse konsultatsioonifirmaga The Carbon Trust, et mõõta brändi praegust süsinikujalajälge, ning jätkab seda protsessi 2021. aastal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077