Autor: Tööstusuudised.ee • 21. aprill 2021

Tuumaenergia töörühma hakkab juhtima keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt

Keskkonnaminister Tõnis Mölder kinnitas tuumaenergia töörühma koosseisu. Mais esmakordselt kogunev töörühm hakkab analüüsima tuumaenergia kasutuselevõtmise võimalust Eestis.
Meelis Münt
Foto: Raul Mee

Töörühma esimees on Keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt, esimehe asetäitja on asekantsler Harry Liiv. Töörühma koordinaatori ülesannetes on välissuhete osakonna nõunik kiirgusküsimustes Reelika Runnel, teatas ministeerium.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077