Autor: Tööstusuudised.ee • 9. aprill 2021

Keskkonnaminister Tõnis Mölder kinnitab tuumaenergia töörühma koosseisu

Valitsus kinnitas eilsel kabinetiistungil tuumaenergia töörühma ametkondliku koosseisu.
Keskkonnaminister Tõnis Mölder
Foto: Andres Haabu

Töörühma kuuluvad keskkonnaministeerium, keskkonnaamet, siseministeerium, rahandusministeerium, justiitsministeerium, haridus- ja teadusministeerium, majandus- ja kommunikatsiooniministeerium, kaitseministeerium, välisministeerium, sotsiaalministeerium ja riigikantselei. Vastavad ametkonnad on oma esindajad juba nimetanud ning töörühma liikmed kinnitab keskkonnaminister.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077