Autor: Harro Puusild • 15. aprill 2021

Anne Mere: ootame toidutööstusena vaktsineerimisvõimalusi pikisilmi

Üks asi on välja töötada selgeid juhendeid ja selgitada, kuid hoopis teine asi on tegeleda töötajate puudumise probleemiga, sest siis on ohus kogu tootmise jätkumine, ütleb HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere. "Seetõttu ootame toidutööstusena vaktsineerimisvõimalusi pikisilmi," lisab ta.
Anne Mere kiidab HKScani töötajaid, kes on kriisiajal andnud endast maksimumi, et "masinavärk" toimiks.
Foto: LIIS TREIMANN

Anne Mere räägib intervjuus Tööstusuudistele, et Eesti toidutööstust mõjutab eesolevatel aastatel kolm olulist väljakutset ja hiljuti väljapakutud tööstusministri ametikoha loomise idee vääriks kaalumist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077