Autor: Anu Jõgi • 15. aprill 2021

Rauma laevatehas sai tagasi koroonas kaotatud tellimused

My Stari ehitus algas aasta tagasi Rauma laevaehituses traditsioonilise avalöögi – esimese metallilehe lõikamisega.
Foto: Rauma Marine Constructions
Soome Rauma laevatehas, kus valmib ka Tallinki uus laev, sai tagasi tellimused, mille koroona oli ära võtnud, kirjutab Kauppalehti.

Praegu käib laevatehases taas vilgas tegevus pärast aasta alguse koroonaehmatust, mis jättis tuhande töötajaga ettevõttes ühel hetkel tööle vaid seitse inimest. Toona räägiti, et juhtunu seab Tallinki uue laeva valmimise tähtaja löögi alla.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077