Autor: Tööstusuudised.ee • 9. aprill 2021

Tööstustoodang kukkus 9 protsenti

Vaid energeetikas oli veebruar mullusest tegusam kuu
Foto: Andras Kralla
Viimase koroonaeelse kuu, mulluse veebruariga võrreldes lanegs tööstustoodangu veebruaris 9 protsenti, kukkumine oli valdav ja üleüldine.

Statistikaameti analüütiku Helle Bunderi sõnul oli veebruaris enamikus töötleva tööstuse harudes näha mahtude kahanemist. „Suurema osatähtsusega tegevusaladest vähenes toiduainete, elektriseadmete ning arvutite ja elektroonikaseadmete tootmine, ainukesena näitas väikest kasvu puidu töötlemine,“ ütles Bunder.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077