• 12.04.21, 11:05

Selgusid Eesti Parima Toiduaine konkursi hõbemärgid

Tänavune Parim Kalatoode on Heimon Kala Külmsuitsu leegitatud vikerforellifilee, Parim Lihatoode Maks ja Mooritsa Kodune hakkliha, Parim Puu- ja Köögiviljatoode Salvesti Muuti Ökoloogiline pohla-mustika-rukkipuder ning Parim Kondiitritoode Van Kook Küpsisetainas iirise ja karamelliga.
Hõbemärkide hindamine näitas, et toiduvaldkonnale oli eelmine aasta väga edukas ning turule tuli palju uuenduslikke tooteid.
  • Hõbemärkide hindamine näitas, et toiduvaldkonnale oli eelmine aasta väga edukas ning turule tuli palju uuenduslikke tooteid. Foto: Pixabay
Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul oli teine hindamispäev intensiivne ja tiheda konkurentsiga. Parima Kalatoote võitnud Heimon Kala vikerforellifilee kohta ütles Potisepp, et ehtsal tulel leegitatud kala maitse võlus hindamiskomisjoni täielikult. „Tegu on äärmiselt erilise maitsega kalatootega, mille puhul on märkimisväärne ka selle tooraine - 100% kohalik, Saaremaal kasvatatud forell,“ sõnas Potisepp.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele