Autor: Tööstusuudised.ee • 12. aprill 2021

Selgusid Eesti Parima Toiduaine konkursi hõbemärgid

Tänavune Parim Kalatoode on Heimon Kala Külmsuitsu leegitatud vikerforellifilee, Parim Lihatoode Maks ja Mooritsa Kodune hakkliha, Parim Puu- ja Köögiviljatoode Salvesti Muuti Ökoloogiline pohla-mustika-rukkipuder ning Parim Kondiitritoode Van Kook Küpsisetainas iirise ja karamelliga.
Hõbemärkide hindamine näitas, et toiduvaldkonnale oli eelmine aasta väga edukas ning turule tuli palju uuenduslikke tooteid.
Foto: Pixabay

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul oli teine hindamispäev intensiivne ja tiheda konkurentsiga. Parima Kalatoote võitnud Heimon Kala vikerforellifilee kohta ütles Potisepp, et ehtsal tulel leegitatud kala maitse võlus hindamiskomisjoni täielikult. „Tegu on äärmiselt erilise maitsega kalatootega, mille puhul on märkimisväärne ka selle tooraine - 100% kohalik, Saaremaal kasvatatud forell,“ sõnas Potisepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077