Autor: Tööstusuudised.ee • 5. aprill 2021

Saksa energiakontserni Eesti tütar liitus tuuleenergia assotsiatsiooniga

Danpower Eesti ASi juhatuse liige Juhan Aguraiuja
Saksamaa ühe juhtiva energiakontserni Danpower GmbH Eesti tütarfirma liitus Eesti Tuuleenergia Assotsiatsiooniga. Danpower on valmis Eestis tuuleenergiasse investeerima 100 miljonit eurot.

„Meie kindel soov on alustada Eestis tuuleenergia tootmisega. Oleme enda jaoks sõnastanud, et me ei hakka ühtegi parki täitsa nullist arendama, vaid siseneme projektidesse, millel on vähemalt esialgsed load ja kooskõlastused olemas. Meie kui investori roll on pakkuda arendajale kõrgel tasemel insenertehnilist know-how’d ja rahakotti, et park valmis ehitada,“ ütles pressiteates Danpower Eesti ASi juhatuse liige Juhan Aguraiuja.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077