Autor: Tööstusuudised.ee • 1. aprill 2021
Ainult tellijatele

JELD-WEN koondab kogu toodangu Swedoori kaubamärgi alla

Eesmärgiga investeerida Põhja-Euroopas uksekategooria tugevdamisse ning teha valik klientide ja partnerite jaoks lihtsamaks, vähendab JELD-WEN oma kaubamärkide arvu, suunates Põhja-Euroopas fookuse ühele uksebrändile Swedoor.

Autor: Swedoor

Maailma juhtiv uksetootja JELD-WEN, mille peakontor asub USAs Põhja-Carolinas Charlotte`is, on olnud esindatud Baltikumis ja Soomes ning pakkunud sise- ja välisuksi JELD-WEN Door Solutions brändi alt juba mitmeid aastaid. Alates 1. aprillist 2021 muutub JELD-WEN Door Solutions bränd Swedooriks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077