Autor: Tööstusuudised.ee • 12. märts 2021

President Kaljulaid: tänu avatusele suudame poole oma toodangust eksportida

Oleme olnud konkurentsile avatud ja tänu sellele oleme nii konkurentsivõimelised, et suudame kaugelt üle poole oma toodangust eksportida, ütles president Kersti Kaljulaid eile EY Eesti Aasta Ettevõtja galal.
President Kersti Kaljulaid Äripäeva raadio stuudios.
Foto: Liis Treimann

„Jõudsime juba aastaid tagasi majanduslikult arenenud maade hulka. Oleme olnud konkurentsile avatud ja tänu sellele oleme nii konkurentsivõimelised, et suudame kaugelt üle poole oma toodangust eksportida. Konkureerida kohtades ja aladel, millele ei oska esmapilgul kuidagi mõelda – näiteks tippklassi krossimootorratastele juppide tootmisega. Ja seda kaugel Tallinnast, robotiseeritud tehases,“ ütles president Kersti Kaljulaid täna EY Eesti Aasta Ettevõtja galal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077