Autor: Mait Kraun • 8. märts 2021

Harju Elekter võitis 12 miljoni eurose hanke

Harju Elekter.
Foto: Liis Treimann
Harju Elekter võitis 12 miljoni eurose hanke ning tarnib Eesti Energia tütarfirmale hermeetilisi jaotustrafosid, selgub börsiteatest.

Harju Elektri tütarfirma Energo Veritas võitis Enefit Connecti hermeetiliste jaotustrafode tarnimise hanke. 12 miljoni euro suuruse kogumahuga raamleping sõlmitakse kolmeks aastaks võimalusega pikendada seda kahe aasta võrra. Lepingu tingimuste täpsustamine ning raamlepingu sõlmimine toimub märtsi jooksul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077