Autor: Tööstusuudised.ee • 1. märts 2021

Kandideeri! Euroopa Liit annab tänavu teist korda välja tooteohutuse auhinna

Sel aastal teist korda väljaantava ELi tooteohutuse auhinnaga tunnustatakse ettevõtjaid, kes annavad lisapanuse tarbijate ohutuse nimel ja peavad kinni rangeimatest standarditest. Taotlusi saab esitada kuni 30. aprillini 2021.
Foto: Euroopa Komisjon

ELi tooteohutuse auhinnaga tunnustatakse igat liiki ja igas suuruses ettevõtteid, kes pööravad oma tegevuses suurt tähelepanu tarbijate ohutusele. Samuti on eesmärk suurendada tarbijate teadlikkust tooteohutuse alal ning julgustada neid teadlikumaid ostuotsuseid tegema, märkis Euroopa Komisjon pressiteates. Tegemist on hea võimalusega silma paista nendel ettevõtjal, kelle tooted on selles valdkonnas tipptasemel ja end tõestanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077