Autor: Sigrid Kõiv • 17. veebruar 2021

Lauri Rohtoja: mõõda, analüüsi, parenda

Tõste- ja teisaldusseadmete valmistamisega tegelev Stera Technologies AS juht Lauri Rohtoja ütleb, et paljud ettevõtted on tarnijate geograafilist paiknemist ümber hindamas ning see toetab Eesti ettevõtete positsiooni olla edukas partner Soomes.
Lauri Rohtoja
Foto: Tööstusuudised

"Viimased uudised räägivad sellest, et Soome tehnoloogiasektor on pöördunud kasvule ja see on meile positiivne. Soome turul, nagu ka mujal Euroopas, on näha, et kliendid ootavad suurema terviku pakkumist. Allhankijatelt oodatakse tarneahelas aktiivsemat osalemist nii valmistamise, logistika kui ka uute insener-tehniliste lahenduste pakkumisel," kirjeldab Lauri Rohtoja värskes Äripäeva Infopanga koostatud masina- ja metallitööstuse kvartaliraportis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077