Autor: Tööstusuudised.ee • 17. veebruar 2021

Eesti merendustehnoloogia ettevõtte ShoreLink etteotsa asus Kalle Kuusik

Merendusvaldkonna insenertehniliste lahenduste arendajat Shore Link OÜ-d asus veebruaris juhtima Eltel Networksi senine arendusdirektor Kalle Kuusik. Ettevõte soovib Kuusiku juhtimisel nii sadamate kui laevandusettevõtete teenindamisel laieneda veelgi kaugematele välisturgudele.
Kalle Kuusik.
Foto: ShoreLink

Shore Link OÜ juhatuse esimehena alustava Kalle Kuusiku sõnul on Eesti inseneribürood erinevates valdkondades üle maailma vägagi hinnatud, sest suudavad leida lahendused ka pealtnäha väljapääsmatutest olukordadest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077