Autor: Tööstusuudised.ee • 26. jaanuar 2021

EAS avas 23 miljoni euro suuruse rakendusuuringute programmi

Alates tänasest, 26. jaanuarist pakub Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) ettevõtetele rakendusuuringute läbiviimiseks ja koostööpartnerite leidmiseks nõustamisteenust ning projekti elluviimiseks toetust. Toetust on võimalik saada kuni 3 miljonit eurot ning ettevõtteid hakkavad nõustama oma ala eksperdid.
EASi juht Peeter Raudsepp
Foto: Andras Kralla/Äripäev

EASi juhatuse esimehe Peeter Raudsepa sõnul aitab EAS ettevõtetel rahvusvahelises konkurentsis läbi lüüa ning uuel rakendusuuringute programmil on sealjuures väga oluline roll. „Mida lihtsam on toode, seda suurem on konkurents, kuid meile on oluline, et Eestist jõuaksid turule teadmus- ja tehnoloogiamahukad tooted ja teenused. Just nii liiguvad meie ettevõtted välja hinnakonkurentsil põhinevast ärimudelist ning saavad maksta suuremat töötasu ja viia Eesti majanduse järgmisele tasemele,“ rääkis Raudsepp. Ta kinnitas, et selline toetus on ettevõtjate poolt pikisilmi oodatud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077