Autor: Tööstusuudised.ee • 19. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Milrem Robotics laiendab tegevust Austraaliasse ja Uus-Meremaale

Euroopa juhtiv robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics on võtnud sihiks laieneda Austraalia ning Uus-Meremaa turgudele, mistõttu sõlmiti koostööleping kaitsetööstusega XTEK Limited, millest saab ettevõtte toodete esindaja mainitud turgudel.

THeMIS.
Autor: Milrem Robotics

„Milrem Robotics on oma tooteid juba kümnesse riiki edukalt müünud. Oleme esindusega laienenud Soome, Rootsi ja peatselt laieneme ka Hollandisse. Selle aasta eesmärgiks on veelgi jõulisemalt rahvusvahelist müügi- ja toetusvõrgustikku kasvatada,“ sõnas ettevõtte juhatuse esimees Kuldar Väärsi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077