• 30.12.20, 09:49

Kulinaaria: viimased paar aastat oleme tootnud maksimumkoormusel

Kulinaaria OÜ on Eesti suurimaid valmistoidu tootjaid. Peagi lõpevad laiendustööd, mille käigus kasvab tootmispind ca 6000 ruutmeetrini (varasema 3000m2 asemel). Kulinaaria arendusjuht Merje Kips räägib intervjuus keskkonnasäästlikumast tootmisest, taaskasutatavatest pakenditest ja valmistoidu trendidest.
Kulinaaria: viimased paar aastat oleme tootnud maksimumkoormusel
Uute masinate lisandudes on teie päevane tootmisvõimsus tõusnud poole võrra, 30 000 kiloni. Mis põhjusel laiendamisplaanid tehti? Kas nõudlus on niivõrd palju suurenenud?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.09.25, 16:54
Tark energiasalvestus muutub tööstuses hädavajalikuks
Uute taastuvenergiaallikate kasutuselevõtt, kasvav võrgukoormus ja kõikuvad elektrihinnad sunnivad ettevõtteid otsima paindlikke, töökindlaid ja kasumlikke viise oma energiatarbimise juhtimiseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele