• 30.12.20, 09:49

Kulinaaria: viimased paar aastat oleme tootnud maksimumkoormusel

Kulinaaria OÜ on Eesti suurimaid valmistoidu tootjaid. Peagi lõpevad laiendustööd, mille käigus kasvab tootmispind ca 6000 ruutmeetrini (varasema 3000m2 asemel). Kulinaaria arendusjuht Merje Kips räägib intervjuus keskkonnasäästlikumast tootmisest, taaskasutatavatest pakenditest ja valmistoidu trendidest.
Kulinaaria: viimased paar aastat oleme tootnud maksimumkoormusel
Uute masinate lisandudes on teie päevane tootmisvõimsus tõusnud poole võrra, 30 000 kiloni. Mis põhjusel laiendamisplaanid tehti? Kas nõudlus on niivõrd palju suurenenud?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.06.25, 08:00
Eesti suurim iguse robot leidis kodu Metaprindis
igus kui tuntud masinaehituslike komponentide tarnija on jõudsalt edasi arendanud võimekust robotlahenduste osas. Lineaarrobotite puhul pakutakse reeglina standardlahendusi, milleks on käigupikkused mõõtudes 2000 x 2000 x 1000 mm. Kuid siis esitas huvitava väljakutse ettevõte Metaprint, kes vajas rätsepalahendust tööalaga 4700 x 2600 x 900 mm.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele