• 30.12.20, 09:49

Kulinaaria: viimased paar aastat oleme tootnud maksimumkoormusel

Kulinaaria OÜ on Eesti suurimaid valmistoidu tootjaid. Peagi lõpevad laiendustööd, mille käigus kasvab tootmispind ca 6000 ruutmeetrini (varasema 3000m2 asemel). Kulinaaria arendusjuht Merje Kips räägib intervjuus keskkonnasäästlikumast tootmisest, taaskasutatavatest pakenditest ja valmistoidu trendidest.
Kulinaaria: viimased paar aastat oleme tootnud maksimumkoormusel
Uute masinate lisandudes on teie päevane tootmisvõimsus tõusnud poole võrra, 30 000 kiloni. Mis põhjusel laiendamisplaanid tehti? Kas nõudlus on niivõrd palju suurenenud?

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.03.25, 17:50
5 tööriietega seotud müüti, mille uskumine on tööstustele kulukas
Tööriided on tööstusettevõtetes lahutamatu osa professionaalsest tööohutusvarustusest. Seetõttu kasutavad paljud Eesti tuntud ja ka väiksemad tööstusettevõtted Lindströmi tööriiete täisteenust, mis tagab töötajatele piisavas koguses riideid, nende professionaalse hoolduse ja tööriiete elutsükli lõpus ka nende ümbertöötlemise või taaskasutamise.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele