Autor: Tööstusuudised.ee • 22. detsember 2020

Videoettekanne! Kuidas juhtida "lumehelbekesi" tööstuses?

Kuidas juhtida noori, kes on sündinud 90ndate teises pooles ja hiljem ning keda ühtlasi tuntakse Z-generatsioonina ja "lumehelbekestena"? Aasta noor juht 2020 ja IoT-lahendusi arendava Krakuli juht Jaan Hendrik Murumets selgitas novembris konverentsil "Tööstuse Äriplaan 2021", mida tasub selle aja noorte juhtimises arvesse võtta.
19NOV2020 Konverents Tööstuse Äriplaan 2020. Foto autor Raul Mee
Foto: Raigo Pajula

Vaata videot ja saad teada, millega peaks tööstusettevõte Z-generatsiooni inimest palgates arvestama - mida nad tööandjalt ootavad ja eeldavad? Kuidas aru saada, kui nad ei ole rahul, ja kuidas neid ikkagi motiveerida ja juhtida? Mida Z-generatsioon ootab enda tööandjalt? Mis väärtust loob noorte motiveerimine ettevõttele pikaajalises perspektiivis?

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077