Autor: Tööstusuudised.ee • 20. detsember 2020

Metallitööstus Hanza rajab Tartusse 8 miljoniga uue tehase

Metallitööstuskontsern Hanza Holding AB teatas reedel, et rajab Tartusse umbes 80 miljoni Rootsi krooni ehk 8 miljoni euroga uue 12 000-ruutmeetrise tehase, mis peaks valmima 2022. aasta esimeses kvartalis.
Hanza Mechanicsi Tartus asuva lehtmetalli tehase vastu kerkib peagi uus tehas.
Foto: Tööstusuudised.ee

Hanza tegevjuht Erik Stenfors märkis börsiteates, et uus tehas on mõeldud spetsiaalselt keerulisteks koostetöödeks ning loob võimekuse jätkuvaks kasvuks ja toetab ka ettevõtte jätkusuutliku tootmise lahendusi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077