Autor: Tööstusuudised.ee • 13. detsember 2020

Kirjanen: peame arendama puidu keemilise väärindamise võimekust

Eestil on võimalus olla uute lahenduste looja, mitte importija, aga selleks tuleb arendada puidu keemilise väärindamise võimekust, ütleb Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu juhatuse esimees Raul Kirjanen.
Raul Kirjanen
Foto: Andras Kralla

Ernst & Young Baltic AS värskelt avaldatud metsa- ja puidusektori sotsiaalmajandusliku mõju analüüsist selgub, et sektor loob aastas kogulisandväärtust hinnanguliselt 2,2 miljardit eurot, mis moodustab ligi 15% Eestis loodavast lisandväärtusest. Eriti oluline on sektori roll maapiirkondadele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077