Autor: Tööstusuudised.ee • 10. detsember 2020

BLRT Grupp ehitas maailma esimese iseliikuva jäämurdevööri

Detsembri alguses anti Soome Transporditaristu Agentuurile üle maailma esimene iseliikuv jäämurdevöör, mis valmis BLRT Grupi Soome laevatehases Turku Repair Yard.
Iseliikuv jäämurdevöör
Foto: BLRT

„Jäämurdevööri ehitusprojekt oli meie jaoks tõeline proovikivi. Saime sellega hakkama tänu kontsernis töötavate spetsialistide laialdastele kutsealastele teadmistele, oskustele ja kogemusele. Eemaldatava jäämurdevööriga puksiir asub jäämurdeabi andma Soome kaguosas asuva Saimaa järve piirkonnas kohe, kui tõeline talv on kätte jõudnud, muutes talvise navigatsiooni ohutuks ja veekogud aasta ringi laevatatavaks,“ rõhutas Turku Repair Yard’i direktor Johan Backas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077