Autor: Äripäev • 24. november 2020

Täna enam Eestisse Rakvere Lihakombinaati ei kerkiks

Ahti Asmann.
Foto: Raul Mee
Kohalikud ja välismaised tööstusfirmad ei saa, taha või julge enam Eestisse investeerida, näevad siinsed suurettevõtjad, kes loodavad, et koroonakriisi positiivse mõjuna nihkub fookus uuesti rohkem tööstuse edendamisele.

"Energia hind on meil kõrge ja suuri tehaseid ehitada ei saa. Kui täna prooviks Rakverre teha lihakombinaati, siis ma ei usu, et saaks teha. Tselluloositehast ei tohtinud teha, tuulikuid ei saa püsti panna. See on pidev võitlus," ütles VKG juht Ahti Asmann Tööstuse Äriplaani konverentsil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077