Autor: Tööstusuudised.ee • 20. november 2020

Suur galerii! Vaata, kes osalesid Tööstuse äriplaanil 2021

Neljapäeval, 19. novembril toimunud konverents "Tööstuse äriplaan 2021", mida jälgis nii veebis kui saalis pea 100 osalejat. Vaata galeriist, kes kohal olid.
Tööstuse äriplaan 2021
Foto: Raul Mee

Tööstuse äriplaan heitis pilgu tulevikku ja küsis, mis saab tööstusest pärast koroonakriisi? Kas tulevik on tumedam või heledam, kui me arvame? Milliste mängureeglitega arvestavad töösturid järgmisel aastal ja kaugemas tulevikus? Millised on ootused uuele aastale ning millised on peamised ohud ja riskid? Nendel teemadel rääkisid mitmed tööstusjuhid ja -eksperdid.

19NOV2020 Konverents Tööstuse Äriplaan 2020. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077