Autor: Tööstusuudised.ee • 16. november 2020

Meretööstuse liidu arendusnõunik Anni Hartikainen: meretööstus liigub turvalisemate toodete poole

Eesti Meretööstuse Liidu arendusnõunikuks valitud Anni Hartikaineni sõnul on Eesti meretööstuse innovatsioonipotentsiaal väga kõrge ja tööstusharu liigub järjest turvalisemate toodete poole.
Anni Hartikainen
Foto: Raul Mee

Erialaliidu arendusnõuniku ülesanne on valdkonna teadus- ja arendustegevuse koordineerimine ning liidu liikmesettevõtete nõustamine. Erialaliitude arendusnõunike tööd toetab Eesti Teadusagentuuri vahendusel Euroopa Regionaalarengu Fond.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077