Autor: Tööstusuudised.ee • 13. november 2020

Torusüsteemide tootja: digipöördega venitamine kahjustab ehitussektorit

Plasttorusüsteeme valmistava Pipelife Eesti juhi Anti Orava sõnul jääb ehitussektor täna oma tootlikkuses teistest sektoritest maha ja ilma digipöördeta pole silmnähtavat muudatust võimalik esile kutsuda.
Pipelife Eesti juht Anti Orav
Foto: Raul Mee

„Esmalt tuleb mõista, et oleme selles tööstusharus kõik teineteisest sõltuvad. Meie usume oma klientidesse ja nende suutlikkusse äri kaasajastada, mistõttu otsustasime asuda selleks eeldusi looma,“ kommenteeris Orav ja lisas, et Pipelife Eesti on juurutamas oma põhiklientidega automaatset andmevahetust, et tagada tarneahela ulatuses kvaliteetsete andmete kiire liigutamine ning vabastada selleks kuluvat aega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077