Autor: Tööstusuudised.ee • 6. november 2020

Eesti tööstusettevõtted osalevad kaugjuhtimise teel Hiina suurimal ärimessil. Balsnack: otsime uusi jaekette

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) viis ettevõtted Eesti ühisstendiga 5.-10. novembrini toimuvale China International Import Expole (CIIE). Eesti ettevõtted osalevad Shanghais toimuval suursündmusel oma Hiina partnerite vahendusel, lisaks on kohal EASi Hiina esindaja.
Hiinas toimuvale messile Eestist keegi kohale ei sõitnud ning kohapeal esindavad meie ettevõtteid sealsed partnerid ja esindajad.
Foto: EAS

EASi Hiina ekspordinõuniku Ilaria Perla sõnul osaleb EAS CIIE-l kolmandat korda ning tegemist on esimese EASi ühisstendiga messiga peale koroonapandeemia puhkemist, kus inimesed reaalselt kohal on. „Sel korral küll Eestist keegi kohale ei sõida, vaid kõigil Eesti ettevõtetel on oma kohalikud Hiina koostööpartnerid ja esindajad, kes meie ettevõtteid messil esindavad,“ selgitas Perla.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077