Autor: Tööstusuudised.ee • 6. november 2020

EAS avas Poolas ekspordiesinduse

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) avas sel nädalal Poolas ekspordiesinduse, mille eesmärk on aidata Eesti ettevõtetel 38 miljoni elanikuga Poola turule siseneda ja seal laieneda. Esindust hakkab juhtima ekspordinõunik Daniel Bajer.
EAS juht Peeter Raudsepp
Foto: Andras Kralla/Äripäev

EASi juhi Peeter Raudsepa sõnul on Poola Eesti eksportööride jaoks oluline turg, kus EASi poolne lisatugi on kindlasti vajalik. „Meil on hea meel, et saame Eesti ettevõtjatele veel ühel olulisel turul toeks olla. Poola on meie väliskaubanduspartnerite hulgas stabiilselt seitsmendal või kaheksandal kohal ning meil on juba ligi 1000 ettevõtet, kes Poola turul suuremal või väiksemal määral tegutsevad,“ ütles Raudsepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077