Autor: Tööstusuudised.ee • 30. oktoober 2020

Kalev Panorama arendaja võitis kohtus lõplikult Windoori

Klaasfassaadide tootja AS Windoor kaotas vaidluse Kalevi Panorama suurarendust rajava OÜ Tycoon vastu esitatud pankrotiavalduses. Ringkonnakohtu otsus on lõplik, jättes kaebaja avalduse rahuldamata ja protsessi menetluskulud AS Windoor kanda.
Windoor AS tehas Sauel.
Foto: Liis Treimann

Kalevi Panorama aredaja Tycoon OÜ esindava vandeadvokaadi Andres Aaviku sõnul saab kohtumäärust vaidlustada veel vaid menetluskulude jagunemise üle 1440 euro ulatuses, kuid sisulises mõttes on vaidlus läbi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077