Autor: Tööstusuudised.ee • 9. oktoober 2020

Incap avas Kuressaare tehases uue tootmisliini: investeeriti 2,1 miljonit

Elektroonikatööstusettevõte Incap Electronics Estonia avas täna Kuressaare tehases uue SMT-tootmisliini, mis võimaldab seadmeid vastavalt klientide vajadustele kohandada ja täiendada.
Elektroonikatööstus Incap avas täna oma Saaremaa tehases uus SMT-tootmisliini.
Foto: Incap

2,1 miljoni euro suuruse investeeringu raames vahetas Incap kaks tootmisliini välja täiesti uue liini vastu. Incap Electronics Estonia tegevjuhi Greg Grace´i sõnul finantseeritakse investeeringut tehnoloogia rendi põhimõttel. “See tähendab, et meie võimalused pakkuda klientidele sobivaimat toodangut muutuvad veelgi paindlikumaks. Elektroonikatööstusettevõtted eelistavad üha enam seadmete renti, sest see võimaldab paremini konkurentsis püsida,” selgitas Grace vajadust tootmist pidevalt vastavalt klientide uutele või muutuvatele projektidele ümber korraldada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077