Autor: Tööstusuudised.ee • 5. oktoober 2020

TOP20: tööstus- ja energeetikasektori konkurentsivõimelisemad ettevõtted

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda tunnustab ettevõtlusnädalal ettevõtteid, kes saavutasid parimad kohad konkurentsivõime edetabeli erinevates valdkondades. Konkursil osales kokku 1418 Eesti ettevõtet, millest tunnustati kolmeteistkümne valdkonna parimaid. Tööstusuudised toob välja tööstussektori 20 kõige konkurentsivõimelisemat ettevõtet.
Tööstussektori kõige konkurentsivõimelisem ettevõte on Cleveron. Foto ettevõtte asutaja Arno Kütt.
Foto: Andras Kralla

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts sõnas 2020. aasta konkurentsivõimelisimaid ettevõtteid kommenteerides, et: “Igal aastal üllatab konkurentsivõime edetabeli kõrge koht paljusid ettevõtjad, kes sellist tunnustust ei osanud oodata. Tihti aetakse enda asja ning saavutatud edu ja selle märkamine jääb tahaplaanile,” ning lisas, et just seetõttu on eriti tähtis, et märkame ettevõtteid, kes arendavad meie majanduskeskkonda ning kelle saavutatavad tulemused on eeskujuks teistele. “Veelgi enam, tugev konkurents sunnib meie ettevõtteid rohkem pingutama ja aitab kaasa mitte ainult koduturu arengule vaid võimaldab ettevõtetel edukalt siseneda ka välisturgudele,“ ütles Palts.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077