Autor: Harro Puusild • 24. september 2020

Harju Elektri tootmisjuht Allar Ninn: oleme kriisi ära kasutanud

Oleme kriisi ära kasutanud ja teinud mitmeid investeeringuid, ütles Harju Elekter Teletehnika ASi tootmisjuht Allar Ninn Tööstusuudistele.
Harju Elekter Teletehnika tootmisjuht Allar Ninn.
Foto: Harju Elekter

Allar Ninn ütles Tööstusuudiste korraldatud tootmisjuhtide küsitlusele vastates, et tervisekriis ei ole tema igapäevatööd olulisel määral mõjutanud. "Õppetunnina saab kaasa võtta seda, et kui õigel ajal reageerida, teha ettevalmistusi, jagada informatsiooni, ning olla vastavalt tervisesoovitustele ettevaatlik, siis üheskoos on võimalik selliseid perioode edukalt läbida," rääkis Ninn. Lisaks märkis Ninn, et ettevõte on kriisi enda jaoks ära kasutanud ja teinud mitmeid investeeringuid. Olulisematest asjadest ongi laual uued investeeringud, mis oktoobrikuus hakkavad materialiseeruma, lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077