Autor: Eliisa Matsalu • 18. september 2020

Coca-Cola Hellenic grupi riskijuht: riikide reaktsioonid koroonale olid šokeerivad

Iga ettevõte peaks investeerima riskijuhtimisse ja kriisimeeskonna koolitamisele, leiab Coca-Cola Hellenic grupi pikaajaline riskijuht ja -ekspert Gerold Knight. Korraliku kriisimeeskonnaga saab ettevõte üle elada ka kõige karmimad ja ootamatumad olukorrad. Ometigi šokeerisid Knighti riikide otsused koroonakriisis.
Coca-Cola Hellenic grupi riskijuht ja -ekspert Gerold Knight esineb 1.-2. oktoobril toimuval <strong >Pärnu Tarneahelakonverentsil</strong> ettekandega "<strong >Globaalsed riskid 2020 ja koroonakriis</strong>".
Foto: Martin Steiger

Gerold Knight on töötanud aastaid Coca-Cola Hellenic HBC grupis riskijuhina. Oma töös keskendub Gerold just riskide, kriiside ja julgeoleku juhtimisele ning kindlustusele ja äri jätkusuutlikkusele. 1. oktoobril Pärnu Tarneahelakonverentsil esinev Gerold Knight rääkis intervjuus Äripäevale, kuidas ettevõtted kriisides toimima peaksid ja millised on koroonakriisi õppetunnid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077