Autor: Annika Kald • 7. september 2020

Enn Veskimägi: 27 miljonit eurot aastas läheb töötule ümberõppele, millest on vähe kasu

Enn Veskimägi Pärnu juhtimiskonverentsil.
Foto: Raul Mee
Mööblifirma Standard suuromanik Enn Veskimägi tundis Pärnu juhtimiskonverentsil muret selle pärast, et igal aastal läheb 27 miljonit eurot maksumaksa raha töötukassa kaudu töötute koolitamisele, aga umbes 30 000 töökohta on ikka kogu aeg täitmata.

Ta lisas, et on tööandjate keskliidu aktiivse liikmena sellest rääkinud ka töötukassa juhi Meelis Paaveliga ning Paavel tõdes, et üks osa probleemist on see, et töötukassa ei suuda kontrollida nende koolitusfirmade kvaliteeti, kes töötute koolitamisega tegelevad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077