Autor: Harro Puusild • 1. september 2020

Metallitööstuse Stera värske juht: Eesti pole enam odav allhankemaa

Eesti pole enam odav allhankemaa, märgib juunis Stera Eesti tütarettevõtet juhtima asunud Lauri Rohtoja. "Ma arvan, et praegu tulevad paljud Põhjamaade ettevõtjad siia otsima kompleksset lahendust ehk tööd koos inseneridega," sõnas Rohtoja.
Stera Technologies Eesti haru juht Lauri Rohtoja
Foto: HENDRIK OSULA

Rahvusvaheline mehaanika- ja elektroonikaettevõte Stera Technologies Oy teatas juunis, et Eesti tütarettevõtet hakkab 17. juunist juhtima pikaajaliste kogemustega tööstusjuht Lauri Rohtoja, kes on töötanud aastaid PKC Eesti tehasejuhina ja viimased viis aastat ettevõtete PKC Eesti, EVR Cargo ja Ühinenud Depood juhatuse liikmena.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077