Autor: Viivika Rõuk • 27. august 2020

Tahe Outdoorsi suuromanik kaotas usalduse Janek Pohla vastu

Tahe Outdoors toodab kajakke, kanuusid ja muud veespordivarustust.
Foto: Liis Treimann
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoorsi suuromanikuks saanud KJK Sports soovis endise suuromaniku Janek Pohla juhatusest tagasi kutsuda, kuna ei olnud tema tööga rahul. Fondi teatel takistab Janek Pohla nüüd kohtuvaidlustega enamusosaniku õiguste teostamist ühingu juhtimisel.

KJK Sports kirjutab vastulauses Äripäevas ilmunud artiklile, et fond kaotas usalduse Janek Pohla vastu, sest tekkisid kahtlused, kas ta on ikka grupi varaga heaperemehelikult ja seaduslikult ümber käinud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077