Autor: Tööstusuudised.ee • 27. august 2020

Peeter Koppel: tervishoiukriis annab tootlikkusele mitu hoopi

SEB Panga privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel hoiatas 25. augustil toimunud Eesti Masinatööstuse Liidu üldkogul, et tervishoiukriis annab tootlikkusele mitu hoopi. "Tootlikkust tuleb kasvatada kasvõi vägisi," rõhutas ta masinatöösturitele.
Peeter Koppel
Foto: Raul Mee

On arusaadav, et praegu on ettevõtetel tekkinud motivatsioon võtta kasutusele meetmeid ja tehnoloogiaid, mis tootlikkust parandavad, kuid samas pole tervishoiukriisi mõju tootlikkusele kindlasti ainult positiivne, kõneles Koppel üldkogul peetud ettekandes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077