Autor: Rivo Sarapik • 14. august 2020

Elektroonikatööstuse Incap juht Otto Richard Pukk jõudis parima juhi konkursi finaali

Parima juhi konkursi tänavused finalistid (vasakult): kaitseväe juht Martin Herem, elektroonikatööstuse Incap Grupi juht Otto Richard Pukk ja Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak.
Foto: Raul Mee
Konkursi "Parim juht 2020" žürii valis äsja välja kolm finalisti, kelle seast selgub septembri alguses võitja. Sel aastal jõudsid finaali elektroonikatööstuse Incap juht Otto Richard Pukk, Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak ning kaitseväe juht Martin Herem.

„Praegune aeg on kriitiline ja muutlik ning see eristab nõrgad juhid tugevatest ja nõrgad organisatsioonid tugevatest,“ kommenteeris žürii liige, tööandjate keskliidu juht Arto Aas. Siiski on tema sõnul häid juhte Eestis palju ning nende seast parima välja selgitamine seetõttu keeruline, mida näitaks ka žürii pikk arutelu kolmiku välja selgitamiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077