Autor: Tööstusuudised.ee • 11. august 2020

Energiakontsern Ignitis laieneb Poola turule

Baltimaade üks suurim energiakontsern Ignitis Grupp laiendab oma tegevust ja alustab Poola ettevõtete varustamist elektri ja maagaasiga. Poola turul laienemine on Ignitis Grupi pikaajaline strateegiline eesmärk.
Ignitis Grupi Leedu kontor
Foto: Ignitis Grupp

„Oleme Poola turul tegutsenud mõned aastad ja teame, mida kohalikud kliendid vajavad ja ootavad. Energia müük ettevõtetele on meie jaoks järgmine loomulik samm,“ sõnas Ignitis Polska juht Diana Kazakevič.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077