Autor: Tööstusuudised.ee • 4. august 2020

Tuntud mustlaspruulikoda avas oma tootmise

Eesti Väikepruulijate Liidu liige, Anderson’s Craft Beer alustas õlle tootmist päris oma pruulikojas Tartus. Uus pruulikoda annab seni mustlaspruulijana tegutsenud õlletootjale võimaluse pakkuda laiemat tootevalikut, kasvatada mahtusid ja olla tootmises paindlikum.

Senisest enam keskendutakse koduturule ning eesmärk on muuta uus pruulikoda kohalikuks tõmbekeskuseks. Anderson’s Craft Beer pruulikoja tegevjuht Anton Mesi rääkis, et uue pruulikoja ehitus oli omafinantseering, mille abil soetati lisaks muule tehnikale 9 kääritustanki - kokku võimaldavad need õlletootjal pruulida ühes kalendrikuus maksimaalselt 15 000 liitrit õlut.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077