Autor: Kaspar Allik • 22. juuli 2020

Coca-Cola globaalne müük kukkus kolmandiku võrra

Kvartali lõpp tõi liikumispiirangutesse leevenduse ning ka Coca-Cola kontserni alla kuuluvate jookide müük hakkas paranema.
Foto: Reuters/Scanpix
Coca-Cola käive langes viimases kvartalis 28%, sest baaride ja restoranide sulgemine halvas ligi poole nende ärist, kirjutab Wall Street Journal.

Teises kvartalis müüs Coca-Cola kokku 7,15 miljardi dollari eest jooke. Mulluses kvartalis 10 miljardi dollari eest. 7,15 miljardit jäi napilt alla Factseti küsitletud analüütikute ootusele, nemad ootasid kokku 7,21 miljardi dollarilist müüki.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077