Autor: Tööstusuudised.ee • 16. juuli 2020

Tööjõupuudus sunnib tööstuseid digitaliseerima

Töötlev tööstus seisab silmitsi mitmete keeruliste väljakutsetega, mis sektori arengut pidurdavad. Üheks suurimaks mureks on viimastel aastatel kujunenud kvalifitseeritud töökäte nappus. Ettevõtted otsivad lahendusi tootmise automatiseerimisest ja digitaliseerimisest.
Multipakend Tootmine OÜ juht Boris Tšernjak.
Foto: Erakogu

Multipakend Tootmine OÜ on digitaliseerimisega tegelenud pidevalt, kuid siiani pigem vajaduspõhiselt. Mullu viis ettevõte EASi kaasabil oma tootmises läbi digiauditi, mille käigus tuvastati kitsaskohad ja tehti selgeks masinad, millesse soovitakse kohe investeerida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077