Autor: Tööstusuudised.ee • 9. juuli 2020

Akrediteerimine ja standardite loomise korraldamine koondub ühte asutusse

Tuleval aastal hakkab akrediteerimisega ning standardite koostamise korraldamisega tegelema MTÜ Eesti Standardikeskus (MTÜ EVS). Seni teenust pakkunud SA Eesti Akrediteerimiskeskus lõpetab praegusel kujul tegevuse.
Majandus- ja taristuminister Taavi Aas
Foto: Raul Mee

Valitsus kiitis täna heaks eelnõu, mille kohaselt need kaks asutust ühendatakse. Majandus- ja taristuministri Taavi Aasa sõnul aitab see samm standardikeskuse ja akrediteerimiskeskuse tegevust tõhustada ja terviklikumaks muuta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077