Autor: Tööstusuudised.ee • 17. juuni 2020

Liviko kasvatas käivet ja kasumit: lisandus kaheksa uut eksportturgu

AS Liviko 2019. aasta konsolideeritud auditeeritud müügitulu kokku oli 137,1 miljonit eurot, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes kümme protsenti. Puhaskasum oli 3,6 miljonit eurot, mis suurenes aastaga 59 protsenti.
Janek Kalvi
Foto: Raul Mee

Liviko grupi konsolideeritud kasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITDA) oli 5,2 miljonit eurot, mis on 35% enam kui eelmisel aastal. Ettevõtte konsolideeritud jaotamata kasum oli eelmise aasta lõpu seisuga 17,3 miljonit eurot, millest juhatuse ettepanekul maksti kolm miljonit eurot dividendideks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077